Печати

Декларација



ДЕКЛАРАЦИЈА
за приоритетите на СДУ во идното политичко дејствување

СДУ смета дека највисок приоритет за Република Македонија е нејзината евро-атлантска интеграција. Тоа е прашање на општ консензус во државата, процес во кој е многу вложено од страна на граѓаните на РМ.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.