Печати

Соопштение 21.02.2014

Социјалдемократската Унија jа известува јавноста, своите членови и симпатизери дека на ден 21.02.2014 година во просториите на седиштето на Социјалдемократската Унија, се одржa седница на Централниот одбор на Социјалдемократската Унија.

Печати

Соопштение 15.02.2014

Социјалдемокрaтската Унија jа известува јавноста, своите членови и симпатизери дека на вчара ден 14.02.2014 година во просториите на седиштето на Социјалдемокрaтската Унија, се одржa седница на претседателството на Социјалдемокрaтската Унија, на тема претседателски избори 2014 година и настапот на Социјалдемокрaтската Унија на истите.

Печати

Сите опции околу кандидатот за претседател на РМ се отворени

Социјалдемокрaтската Унија jа известува јавноста, своите членови и симпатизери дека на ден 07.02.2014 година во просториите на седиштето на Социјалдемокрaтската Унија, се одржa седница на претседателството на Социјалдемокрaтската Унија, на тема претседателски избори 2014 година и настапот на Социјалдемокрaтската Унија на истите.

Печати

Соопштение

Социјалдемократската Унија ги известува своите членови и симпатизери дека во петок 07.02.2014 година ќе се одржи седница на претседателството на Социјалдемокретската Унија, на тема претседателски избори и настапот на Социјалдемокретската Унија во истите.

Печати

Нови петнаесет општински организации

Социјалдемократската Унија ја известува јавноста дека во последните три месеци се основани нови петнаесет општински организации освен постојните во: Бутел, Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Центар, Чаир, Ѓорче Петров, Гази Баба, Прилеп, Богданци, Крушево, Старо Нагоричане, Битола, Охрид, Тетово, Брвеница, Велес, Дебарца, Илинден, Берово, Пробиштип, Неготино, Струга.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.