Печати

СДУ дел од коалицијата за подобра Македонија

На митингот на Коалицијата „За подобра Македонија“ предводена од ВМРО-ДПМНЕ одржан на ден 05.04.2014 година на плоштадот „Македонија“ во Скопје, официјално беше промовирано дека Социјалдемократската Унија стана дел од Коалицијата „За подобра Македонија“.

Печати

Соопштение 21.03.2014

Социјалдемократската Унија jа известува јавноста, своите членови и симпатизери дека на ден 20.03.2014 година се одржa седница на Централниот одбор на Социјалдемократската Унија.

Печати

Соопштение 21.02.2014

Социјалдемократската Унија jа известува јавноста, своите членови и симпатизери дека на ден 21.02.2014 година во просториите на седиштето на Социјалдемократската Унија, се одржa седница на Централниот одбор на Социјалдемократската Унија.

Печати

Соопштение 15.02.2014

Социјалдемокрaтската Унија jа известува јавноста, своите членови и симпатизери дека на вчара ден 14.02.2014 година во просториите на седиштето на Социјалдемокрaтската Унија, се одржa седница на претседателството на Социјалдемокрaтската Унија, на тема претседателски избори 2014 година и настапот на Социјалдемокрaтската Унија на истите.

Печати

Сите опции околу кандидатот за претседател на РМ се отворени

Социјалдемокрaтската Унија jа известува јавноста, своите членови и симпатизери дека на ден 07.02.2014 година во просториите на седиштето на Социјалдемокрaтската Унија, се одржa седница на претседателството на Социјалдемокрaтската Унија, на тема претседателски избори 2014 година и настапот на Социјалдемокрaтската Унија на истите.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.