Печати

СДУ во Виница и Берово

Коалицијата За Подобра Македонија на ден 17.04.2014 година присуствуваше на митинзите во Виница и Берово. Иако временските услови не беа најповолни за реализација на активностите сепак митинзите беа масовно посетени и добро реализирани.

Печати

СДУ со Коалицијата „За подобра Македонија“ во Крушево и Прилеп

Коалицијата „За подобра Македонија“ вчера беше во Кривогаштани, Крушево и Прилеп. Комплетното Раководство на СДУ беше присутно на средбите со граѓани во околните места во горенаведените општини, а исто така и присуствување на Митинзите организирани во исите каде говорниците бараа масовност и поддршка во вториот изборен круг.

Печати

СДУ со Коалицијата „За подобра Македонија“ во Битола и Штип

На ден 10.04.2014 година Раководството на СДУ ги посети Општинските Организации на СДУ во Битола,а на ден ден 11.04.2014 Општинските Организации на СДУ во Штип, а исто така присуствуваше на митингот организиран од страна на Коалицијата „За подобра Македонија“.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.