Печати

Соопштение 07.04.2016

Социјалдемократската Унија ја поздравува одлуката за распуштање на Собранието на Република Македонија а со тоа ќе се овозможи одржување на парламентарни избори на 5-ти јуни. Исто така, ја подржуваме и Државната изборна комисија да продолжи со активностите околу прочистување на Избирачкиот список.

Печати

СДУ во Богданци и Ресен

Претседателот на СДУ Чедо Николовски и Генералниот секретар на СДУ Маја Миловановиќ Михајловиќ на ден 13.02.2016 година остварија работна посета со членството и средби со граѓаните во О.О.Богданци.

Печати

Соопштение

Социјалдемократската Унија реагира на отсуството на политичките партии од Собранието на Република Македонија на годишното обраќање на претседателот Ѓорѓе Иванов. Сметаме дека секое непочитување на институциите на системот преставува непочитување кон државата.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.