Печати

Честитка по повод 11 Октомври

Социјалдемократската Унија на сите граѓани на Република Македонија им го честита државниот празник 11 Октомври – Денот на народното ослободително востание.


- Почитта кон борците и жртвите од НОБ е почит и за денешна Македонија.

Вреднувањето на секој дел од нашата историја е вреднување на нас самите.

Нека е честит празникот.