Печати

СДУ во Гевгелија, Дојран и Богданци

Претседателот на СДУ Чедо Николовски и Генералниот секретар на СДУ Маја Миловановиќ Михајловиќ ден 12.03.2015 година остварија работна посета со членството од Источна Македонија.Најнапред се посети членството во Гевгелија, па кратки средби се остварија и во Дојран и Богданци. Теми на средбите беа актуелната политичкс состојба во Република Македонија како и отварање на нови општински организации на СДУ во овој регион.