Печати

СДУ им го честита празникот Свети Сава на сите срби во Република Македонија

Генералниот секретар на СДУ Маја Миловановиќ Михајловиќ во името на Социјалдемократската Унија им го честита празникот Свети Сава на сите срби во Република Македонија.