Печати

Честитка на СДУ по повод Денот на независноста

Социјалдемократската Унија на сите граѓани на Република Македонија им го честита Денот на државноста 8 Септември, празник кој претставува остварување на една голема идеја, да се има своја држава.

Нека е честит и вековит 8 Септември! Нека е вековита Република Македонија!