Печати

Митинг Крива Паланка, Пробиштип и Кочани

СДУ со Коалицијата „За подобра Македонија“ на ден 24.04.2014 година присуствуваше на митингот во Крива Паланка, Пробиштип и Кочани.

Во Крива Паланка говор имаше и претседателот на СДУ Чедо Николовски каде побара од граѓаните масовност на изборниот ден како и образложи зошто треба да се даде поддршка на оваа Коалиција предводена од ВМРО-ДПМНЕ. Ги наведе разликите и резултатите на оваа Коалиција со политичките опоненти.

Денес СДУ ќе учествува на завршниот митинг на Коалицијата „За подобра Македонија“ кој ќе се одржи во Велес.