Печати

СДУ во Виница и Берово

Коалицијата За Подобра Македонија на ден 17.04.2014 година присуствуваше на митинзите во Виница и Берово. Иако временските услови не беа најповолни за реализација на активностите сепак митинзите беа масовно посетени и добро реализирани.

СДУ исто така продолжува со изборните активностите заедно со Коалицијата За Подобра Македонија во Скопските општини - Кисела Вода и Аеродром.