Печати

Митинзи Богданци, Валандово и Гевгелија

Караванот на  Коалицијата „За подобра Македонија“ вчера беше во Богданци, Валандово и Гевгелија каде масовно беше присуството членовите и симпатизерите на Социјалдемократската Унија.

Раководството на СДУ со ЦИШ имаше средби со граѓаните во Богданци (каде СДУ има една од најдобрите Општиниски Организации) и Дојран.

СДУ исто така присуствување и на Митинзите во Валандово и Гевгелија.

Денес СДУ е во Кривогаштани, Крушево и Прилеп.