Печати

Коалицијата продолжува со изборните активности - Митинг Охрид

Вчера Коалицијата „За подобра Македонија“ одржа митинг во Ресен, Струга и Охрид каде масовно беше присуството на членовите и симпатизерите на Социјалдемократската Унија.

Претседателот Чедо Николовски со членовите на Изборниот Штаб на СДУ, вчера остварија средби со граѓани во околните села во Дебарца ( Белчишта, Мешеишта, Ботун, Лешани и остварија средби со Општинските Организации на СДУ во Ресен, Струга и Охрид каде им се презентираше Програмата на Коалицијата За подобра Македонија.

Денеска СДУ продолжува со изборните активности во Богданци, Дојран, Вландово и Гевгелија.