Печати

Нови петнаесет општински организации

Социјалдемократската Унија ја известува јавноста дека во последните три месеци се основани нови петнаесет општински организации освен постојните во: Бутел, Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Центар, Чаир, Ѓорче Петров, Гази Баба, Прилеп, Богданци, Крушево, Старо Нагоричане, Битола, Охрид, Тетово, Брвеница, Велес, Дебарца, Илинден, Берово, Пробиштип, Неготино, Струга.

Новите општински организации се во: Крива Паланка, Македонска Каменица, Струмица, Валандово, Демир Капија, Дебар, Гостивар, Новаци, Ресен, Сарај, Кавадарци, Гевгелија, Штип, Свети Николе, Кичево.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.