Печати

Соопштение

Социјалдемократската Унија ги известува своите членови и симпатизери дека во петок 07.02.2014 година ќе се одржи седница на претседателството на Социјалдемократската Унија, на тема претседателски избори и настапот на Социјалдемокретската Унија во истите.

Исто така во сабота 15.02.2014 година ќе се одржи седницана Централниот Одбор на Социјалдемократската Унија кеде ќе се донесе Одлука за настапот на Социјалдемократската Унија на овие претседателски избори.

Дали Социјалдемократската Унија ќе има свој кандидиат или ќе даде подршка на некој друг останува да се одлучи во сабота 15.02.2014 година.