Печати

Одржан третиот Конгрес на СДУНа ден 03.07.2016 година Социјалдемократската Унија го одржа редовниот Трет Конгерс. На истиот делегатите го избраа раководството на партијата и тоа:

Чедо Николовски за претседател,
Маја Миловановиќ Михајловиќ  и Мирослав Андриески за потпретседатели,
Венко Стомнароски за генерален секретар.Исто така избрани се членови на централен и надзорен одбор како и претседастелсво.Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.