Печати

СДУ ги поддржува изборите

Социјалдемократската Унија по денешната средба со лидерите на партиите од Коалицијата за подобра македонија им соопштува на своите членови и симпатизери, а со тоа и на целата Македонска јавност, дека ги поддржува изборите кои треба да се одржат на 5 - Јуни.

Социјалдемократската Унија ги охрабрува а воедно ги повикува сите политички партии кои не се дел од оваа коaлиција, да ги преиспитаат своите одлуки  и да излезат на следните парламентарни избори.

Скопје 12.04.2016 година

Со почит
Социјалдемократска Унија