Печати

Нов претседател во општинската организација на Ѓорче Петров

Социјалдемократската Унија продолжува со партиските активности. СДУ  ја известува јавноста дека во општинската организација Ѓорче Петров, е поставено ново раководство.За нов претседател е избран Дејан Дуковски.