Печати

Ново раководство во општински организации на Карпош и Центар

Социјалдемократската Унија ја известува јавноста дека во општински организации на Карпош и Центар, е поставено ново раководство.

За нов претседател во општинската организација на Карпош е избран Иван Златановски Крем, а за нов нов претседател во општинската организација на Центар е избран Коста Илијевски.


 општина Центар

centar


општина Карпош