Печати

СДУ го честита 23-ти Октомври-Денот на македонската револуционерна борба

Социјалдемоктратската Унија на сите граѓаните им го честитаат 23 октомври-Денот на македонската револуционерна борба.

Денот на македонската револуционерна борба е симбол на стремежот на македонскиот народ за самостојна и независна држава.

Делегација на СДУ ќе положи цвеќе пред споменикот на основачите на Внатрешната македонска револуционерна организација.

Да ни е честит   23 Октомври – Денот на македонската револуционерна борба!