Печати

Централен одбор

 1. Анита Арсова 

 2. Даниела Ристиќ

 3. Коста Илијевски

 4. Игор Николовски

 5. Александар Денковски

 6. Маја Миловановиќ Михајловиќ

 7. Кире Костов

 8. Ристе Илиевски

 9. Aнита Матевска

 10. Владо Јанков

 11. Мирослав Андревски

 12. Томчо Алексовски

 13. Васко Стамков

 14. Венко Стомнароски

 15. Југослав Кишниќ

 16. Рифат Цамиќ

 17. Бошко Трајков

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.