Печати

Потпретседатели


Маја Миловановиќ Михајловиќ
Потпретседател на СДУ

Родена на 19.05.1979 година во Охрид.

Дипломиран Правник со 13 години работно искуство во струката.

Сопруга, мајка на две малолетни деца.

Партиска активност од 1996 година.
Од 2017 година, Советник во Општина Аеродром.
 
Мирослав Андревски
Потпретседател на СДУ


Роден во 26.03.1958 година во Тетово.

Дипломиран Економист со 34 години работно искуство во струката.

Сопруг и родител.

Партиска активност од 1996 година.