Печати

Говор на претседателот на СДУ на митинг во Ѓорче Петров

Добар ден

Почитувани дами и господа,

На Република Македонија најмалку од се и е потребна политичка турбуленција и нестабилност. СДУ како сериозна политичка партија, која до сега не била дел од ниедна коалиција и не зазела никаква страна, сега излезот го гледа во окрупнување на сите слободно мислечки граѓани, невладини здруженија, синдикати и политички партии околу, во ово јмомент единствениот стратешки интерес на Македонија. Зачувување и одбрана на македонскиот идентитет.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.