Печати

Нови петнаесет општински организации

Социјалдемократската Унија ја известува јавноста дека во последните три месеци се основани нови петнаесет општински организации освен постојните во: Бутел, Аеродром, Карпош, Кисела Вода, Центар, Чаир, Ѓорче Петров, Гази Баба, Прилеп, Богданци, Крушево, Старо Нагоричане, Битола, Охрид, Тетово, Брвеница, Велес, Дебарца, Илинден, Берово, Пробиштип, Неготино, Струга.

Печати

ДекларацијаДЕКЛАРАЦИЈА
за приоритетите на СДУ во идното политичко дејствување

СДУ смета дека највисок приоритет за Република Македонија е нејзината евро-атлантска интеграција. Тоа е прашање на општ консензус во државата, процес во кој е многу вложено од страна на граѓаните на РМ.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.