Печати

СДУ со Коалицијата „За подобра Македонија“ во Крушево и Прилеп

Коалицијата „За подобра Македонија“ вчера беше во Кривогаштани, Крушево и Прилеп. Комплетното Раководство на СДУ беше присутно на средбите со граѓани во околните места во горенаведените општини, а исто така и присуствување на Митинзите организирани во исите каде говорниците бараа масовност и поддршка во вториот изборен круг.

Печати

СДУ со Коалицијата „За подобра Македонија“ во Битола и Штип

На ден 10.04.2014 година Раководството на СДУ ги посети Општинските Организации на СДУ во Битола,а на ден ден 11.04.2014 Општинските Организации на СДУ во Штип, а исто така присуствуваше на митингот организиран од страна на Коалицијата „За подобра Македонија“.

Печати

СДУ со Коалицијата „За подобра Македонија“ во Струмица

На ден 09.04.2014 година Раководството на СДУ ги посети Општинските Организации на СДУ во Струмица, Ново Село и Босилево а исто така присуствуваше на митингот организиран од страна на Коалицијата „За подобра Македонија“.

СДУ ја посети и општина Радовиш каде имаше средба со граѓани и каде ја промовираше Програмата на Коалицијата „За подобра Македонија“.

Контакт инфо

Ул. 30 Бр. 45 Радишани - Бутел
1000 Скопје
Македонија 

Тел: 078 / 370 - 201
Email :
Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.